Startlaphoz Csatlakozz!

Az integráció folytatásáról is döntött a konföderáció

Tiltakoznak az autonómok a kafetéria adójának emelése ellen

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 12. szerda, 09:32

Tiltakozik a kafetériára vonatkozó adóemelési terv ellen az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), a konföderáció kész csatlakozni azokhoz a megmozdulásokhoz, amelyekkel meg lehet akadályozni a béren kívüli juttatás adóemelését - közölte a szervezet kedden megtartott küldöttértekezletét követően az MTI-vel.

    A közlemény szerint a küldöttek egyetértettek abban is, hogy a szervezet szolidáris más ágazatokkal,
például a szociális szférában dolgozókkal, és így az ASZSZ is részt vesz a szociális ágazati demonstrációs bizottság által szervezett, november 12-ére meghirdetett tüntetésen.

    A tájékoztatás szerint az ASZSZ kiáll a szakszervezeti mozgalom megújítása, a nagy érdekvédelmi integráció mellett, ezért kész egy új egyesülési terv kidolgozásában is együttműködni.

    A közlemény szerint a kongresszus legfontosabb témája a Magyar Szakszervezeti Szövetségbe (MSZSZ) való teljes beolvadás volt.

    A 99 mandátummal rendelkező szakszervezeti vezető élénk vita után úgy döntött, hogy a szervezet tartja magát az egy évvel ezelőtti elhatározásához, amelynek része egy nagy érdekképviseleti integráció - áll a közleményben.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Tiltakoznak az autonómok a kafetéria adójának emelése ellen.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector