Startlaphoz Csatlakozz!

A juttatás felső határa 450 ezer forintra csökken

A szakszervezetek üdvözlik, hogy a kafetéria adóterhei nem emelkednek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 18. kedd, 09:10

A Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Liga Szakszervezetek is üdvözlik Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfő délutáni bejelentését, miszerint nem változik jövőre a kafetéria adóterhe.

    A kafetéria juttatások tervezett adóemelése ellen demonstrált a Vasas Szakszervezeti Szövetség hétfőn délután a parlament előtt.

    Balogh Béla, a Vasas Szakszervezeti Szövetség országos elnöke az MTI érdeklődésére elmondta: nagyon örül a bejelentésnek, hozzátéve, hogy ebben a helyzetben ez egy normális döntés volt. Nem került volna sor a demonstrációra, ha leültek volna és tárgyaltak volna a szakszervezetekkel - jegyezte meg. 

    Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke az MTI-nek elmondta: üdvözlik a fejleményeket, de annak nem örülnek, hogy „mindig a nyomásgyakorlás az, ami a változtatásokat kieszközli”, anélkül, hogy érdemben lett volna kulturált tárgyalás azokon a fórumokon, ahol ezekről kötelező lett volna beszélni.

    Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a Vasas Szakszervezeti Szövetség hétfői demonstrációjával csaknem egy időben jelentette be, hogy nem változik jövőre a kafetéria adóterhe. Az adótörvény-javaslathoz benyújtott módosításokat ismertetve a politikus közölte: a változás annyi lesz, hogy a juttatás felső határa 450 ezer forintra csökken, és a 200 ezer forint feletti rész csak SZÉP-kártyán nyújtható majd.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A szakszervezetek üdvözlik, hogy a kafetéria adóterhei nem emelkednek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector