Startlaphoz Csatlakozz!

A formalizált társadalmi párbeszédben hisz

Gaskó: szemfényvesztés a nemzeti konzultáció

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 23. vasárnap, 14:39

Az a feltételezés, hogy csak divatból megyünk ki tüntetni, az bántó a LIGA Szakszervezetekre nézve – ezt Gaskó István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

   A szakszervezeti konföderáció elnöke emlékeztetett: az előző ciklusban a LIGA már szervezett útlezárásokat, és most is fellépnek a kormány intézkedései ellen. Gaskó István kijelentette: most is kritizálják az érdekegyeztetés hiányát, a nemzeti konzultációt pedig egyenesen szemfényvesztésnek tekintik.
 
  Hozzátette: ő a formalizált társadalmi párbeszédben hisz. Gaskó István arról is beszélt, hogy 2010-ben abban bíztak, hogy más lesz a helyzet az Orbán-kormány kétharmados győzelme után. A hatalom azonban sokakat kiforgat magából, ez pedig nagyon szomorú dolog – fogalmazott.
 
Forrás: ATV

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Gaskó: szemfényvesztés a nemzeti konzultáció.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector