Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
Munka-, cég-, család- és adójogi kérdésekben tájékozódtak

Több mint 4300-an vették igénybe a Jogpont+mini szolgáltatást

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Saturday, 29 November 2014 07:26

Több mint 4300 ember élt a lehetőséggel, hogy többek között munkajogi, cégjogi, családjogi és adójogi kérdésekben tájékozódjon a Közép-Magyarországi Jogpont+mini elnevezésű projekt révén - közölték a projekt szervezői pénteken az MTI-vel.

    A közlemény szerint a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája (Liga Szakszervezetek) a Magyar Iparszövetséggel konzorciumban a régió 19 helyszínén nyújtott ingyenes jogi tanácsadást. A szolgáltatás kihasználtsága, az ügyfélforgalmi adatok egyértelműen mutatják, hogy a Jogpont+mini hiánypótló ingyenes jogi szolgáltatást biztosított a kisebb településeken is - olvasható a tájékoztatásban.

    Az ügyfélmegkeresések döntően a munkajoghoz és a családjoghoz kapcsolódtak. A polgári jogi terület kívül esik a szolgáltatás körén, ennek ellenére számos, e területhez kapcsolódó megkeresés érkezett. A szolgáltatás ismertsége a másfél éves időszak alatt folyamatosan nőtt, de az ügyfélforgalom ugrásszerűen az első féléves működést követően emelkedett meg.

    A közlemény szerint a projekt zárórendezvényén Gaskó István, a Liga Szakszervezete elnöke, és Vadász György a Magyar Iparszövetség ügyvezető elnöke is kiemelte, hogy a projekt jelentősen túlteljesítette a várt részvételi adatokat, és egyértelművé vált, hogy szükség van egy ilyen jellegű állandó szolgáltatásra Magyarországon. 

    Ennek érdekében már most felkészülnek arra, hogy az idén induló új pályázati ciklusban is sikerrel tudjanak hasonló témával pályázni munkáltatói és munkavállalói érdekképviseletek közösen - olvasható a közleményben.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Több mint 4300-an vették igénybe a Jogpont+mini szolgáltatást.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector