Startlaphoz Csatlakozz!

A trafikokat kivennék a kivételek közül

Még szigorúbban szabályoznák a vasárnapi nyitvatartást

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 05. péntek, 13:46

Szatmáry Kristóf Fideszes képviselő jegyzi az üzletek vasárnapi zárva tartásáról szóló törvényhez benyújtott módosító javaslatot, amely még szigorúbban szabályozná a nyitvatartást – írja az mfor.hu.

   A korábbiakkal ellentétben nem évi öt, hanem csak egy vasárnapi nyitvatartást engednének az adventi időszakon túlmenően.
 
  Míg az eredeti javaslat a 400 négyzetmétert nem meghaladó üzletek esetében engedélyezte volna a nyitva tartást vasárnaponként, a módosító indítvány ezt 200 négyzetméterre csökkenti. Ám ezeknek az üzleteknek családi tulajdonban kellene állniuk, és csak családtag dolgozhatna vasárnap, ezzel kapcsoaltban is módosítást eszközöl a képviselő. A korábbi „többségi befolyást” 1/5 tulajdoni részre módosítja.
 
  Egy másik módosító indítványt is benyújtott Szatmáry Kristóf, de azt Lázár Jánossal közösen. Ennek értelmében a trafikokat kivennék a kivételek közül. Az indoklás szerint „nem indokolt a dohányboltokat ezen fő célkitűzés alól elsősorban a munkavállalók védelme, de egészségpolitikai megfontolásokból sem kivételként kezelni”. 
 
Forrás: mfor.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Még szigorúbban szabályoznák a vasárnapi nyitvatartást.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector