Startlaphoz Csatlakozz!

A bezárás 184 dolgozót érint

Leáll a termelés a Douwe Egberts budapesti gyárában

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 09. kedd, 15:55

December végén leáll a termelés a Douwe Egberts Hungary Zrt. budapesti gyárában, az üzem eszközeit elárverezik - közölte az árverést szervező Intergavel Aukciószervező Kft. az MTI-vel kedden.

    A gyár kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. A használt, de jó minőségű eszközökre, gépekre csak online lehet licitálni. 

    Az árverésen a közlemény szerint összesen 213 tételre lehet ajánlatot tenni, a teljes kikiáltási ár 82 ezer euró. A legmagasabb kikiáltási árú tétel egy palettázó, amely 3000 eurótól vihető el. Az aukció december 17-én zárul.

    A vállalat áprilisban jelentette be, hogy átszervezi tevékenységét, amely az akkori bejelenés szerint a 300 dolgozó közül 184-et érint. Az MTI-hez eljuttatott közleményben azzal indokolták az átszervezést, hogy a cég anyavállalata, a DE Master Blenders 1753 európai szinten felülvizsgálta működését a fenntartható működési pálya biztosítása érdekében, és a tulajdonos harmonizálni kívánja az egyes szervezeti egységek működését. A budapesti gyár bezárása után a cég Magyarországon kiskereskedelemért felelős központot fog fenntartani, amely értékesítési és marketing tevékenységet végez majd. Termékei a jövőben is elérhetők lesznek a magyar fogyasztók számára.
 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Leáll a termelés a Douwe Egberts budapesti gyárában.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector