Startlaphoz Csatlakozz!

Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet:

A repülőtéri dolgozók is csatlakoznak a hétfői útlezáráshoz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 11. csütörtök, 14:36

A repülőtéri dolgozók is támogatják a Liga Szakszervezetek követeléseit, és december 15-én két helyszínen is lezárják az utat - áll a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet közleményében.

   A ferihegyi munkavállalók hétfőn két helyszínen is félpályás útlezárással tiltakoznak a korkedvezményes nyugdíjért, a Munka törvénykönyvének emberbaráti megváltoztatásáért és a bérek ötéves értékvesztésének megállításáért.A LESZ így hívja fel a figyelmet "a munkavállalókat gyötrő kormányzati intézkedések tarthatatlanságára".

   A szakszervezet tagjai és szimpatizánsai 7 és 18 óra között két fontos Pest megyei csomóponton, Üllő határában, a 4-es főút 28. km-szelvényétől a 27,8. km-szelvényig, valamint Monoron, ugyanezen út 30. km-szelvényétől a 32. km-szelvényéig terjedő szakaszon segítik a demonstrációt.

  Miként az érdekvédők kifejtik, a Liga Szakszervezetek, országos érvényű követeléseinek túlnyomó többsége a repülőtéren is égetően aktuális. A korengedményes nyugdíj (nyugdíjkorhatár előtti ellátások) megőrzése és kiterjesztése egyes repülőtéri munkakörökre, a Munka törvénykönyvének embertelen munkaidő-beosztásokat engedő rendelkezéseinek módosítása, az értékükből 2008 óta jellemzően 20-30 százalékot veszített bérek visszapótlása, valamint a valódi munkavédelem és munkabiztonság megteremtése, az eljárások felgyorsítása is halaszthatatlan feladat a budapesti légi kikötőben.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A repülőtéri dolgozók is csatlakoznak a hétfői útlezáráshoz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector