Startlaphoz Csatlakozz!

Egyre nő a szegénység

Csatlakoznak az Autonómok is a tüntetőkhöz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 11. csütörtök, 15:55

 
Amint tegnap bejelentették, együtt vonul utcára a fővárosban december 14-én, vasárnap délután az Auto­nóm Szakszervezetek Szövetsége a korábbi „civil” tüntetéseket szervező Százezrek az internetadó ellen és a 60 ezren a MAGÁNnyugdíjunkért Facebook-csoporttal – olvasható a Magyar Hírlapban.

   A jövő évi költségvetés elfogadása elleni, Kossuth téri demonstráció vezérszónokai a két szerveződés vezetője, Vajda Zoltán és Gulyás Balázs, valamint Székely Tamás, az Autonómok elnöke lesznek. Felhívásuk szerint „az Orbán-kormány költségvetése a megszorítások költségvetése, amely az emberek döntő többségét hátrányosan érinti. Egyre több pénz megy drága presztízsberuházásokra, miközben új adókat vezetnek be, és egyre nő a szegénység”. 


   A tüntetés Facebook-oldalán látható mozgósító plakát ugyanakkor egyenesen azt állítja, hogy „a maffiakormány nem akar családi pótlékot adni a munkanélkülieknek”. A közösségi oldalon korábban közvélemény-kutatást indítottak arról, hogy a 14-i tüntetés helyett inkább 16-án legyen egy tömegdemonstráció, ám a többség hiá­ba támogatta ezt. Emiatt volt hozzászóló, aki meg is jegyezte, „úgy látom, ezt a szavazást magasról letojták a szervezők”. Valaki erre úgy reagált, „nem lehet diktátorok ellen demokratikusan küzdeni”, más pedig hozzátette, „a szervezőket támogatni kell látatlanul. biztos hogy egyeztetnek vegyél rész a tüntetésen a többi nem a te dolgod. akik szervezik nem buta gyerekek. ők már bizonyítanak azzal hogy SZERVEZIK a tüntetést. próbáld meg te is meg szervezni ha sikerül akkorkritizálhatsz addig kuss”.


   Eközben tovább folynak az előkészületek a Liga Szakszervezetek december 15-i országos demonstrációjára. A jövő hétfőn reggel héttől délután négyig tervezett félpályás útlezárásokat a Liga immár az MSZOSZ-szel karöltve szervezi.
 
Forrás: Magyar Hírlap

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Csatlakoznak az Autonómok is a tüntetőkhöz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector