Startlaphoz Csatlakozz!

A főváros legtöbb területén óriási torlódás várható

Óriás autós demonstráció és gigadugó

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 15. hétfő, 10:20

Már most állnak Budapest bevezető szakaszai, és a főváros legtöbb területén óriási torlódás várható, a dohányipari szakszervezet ugyanis több irányból érkező autós felvonulást indított december 15-én, hétfőn a budapesti közutakon, illetve álló demonstrációt hirdetett a Parlament elé, több mint 1200 munkahely védelme érdekében – írja a Világgazdaság.

  A tiltakozó akció oka azon dohányipart érintő törvényi változás, melyekről várhatóan kora délután szavaz a parlament. Az érdekvédelmi testület úgy érzi, már csak drasztikusabb eszközökkel érhet célt, hiszen többször próbálta már felhívni a döntéshozók figyelmét a több száz dolgozót érintő, beterjesztett törvényjavaslatok negatív következményeire - áll a Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezetének közleményében.
 
   A reggel 8:00 órától 17:00-ig tartó akcióban körülbelül 350 dohányértékesítésben használt autó vonul fel, illetve hozzávetőlegesen 1000 embert várnak a Parlament elé.
 
   A szakszervezet arra kéri a képviselőket, hogy felelősségteljesen döntsenek, és ne szavazzák meg az ipart érintő, munkahelyromboló törvényjavaslatokat. A demonstrálók igyekeznek minél kisebb gondot okozni a forgalomban közlekedőknek, de mindenképpen torlódás várható. A munkahelyek védelme érdekében a forgalomban résztvevők türelmét kérik. Aki teheti, ne üljön autóba.
 
   Már most komoly torlódások és sávlezárások vannak,ami idővel csak fokozódni fog, ezért a szervezők kérik a lakosság és a budapesti közlekedésben résztvevők türelmét és megértését, valamint azt javasolják, hogy használják a BKV kötött pályás járműveit.
 
  Béremelésért, a munka törvénykönyvének felülvizsgálatáért, alkotmányos sztrájkjogért, a korkedvezményes nyugdíj és a cafeteria adózásának változatlanul hagyásáért is demonstrálnak hétfőn a Liga Szakszervezetek.

Forrás: Világgazdaság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Óriás autós demonstráció és gigadugó .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector