Startlaphoz Csatlakozz!

Csizi Péter:

Pécsi munkahelyekért cserébe kétmilliárdos adókedvezményt kapott a BAT

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 17. szerda, 13:42

Kétmilliárd forinttal kevesebb rendkívüli egészségügyi hozzájárulást kell befizetnie a BAT Pécsi Dohánygyár Kft.-nek (BAT) 2015-ben a baranyai megyeszékhely fideszes képviselőinek javaslatára – tájékoztatta Csizi Péter képviselő az MTI-t szerdán.

    A pécsi fideszes országgyűlési képviselő emlékeztetett arra, hogy a parlament kedden úgy döntött, rendkívüli egészségügyi hozzájárulás megfizetésére kötelezi 2015-ben a dohányipari vállalkozásokat.
A pécsi képviselők Csizi Péter tájékoztatása szerint azért javasolták a kedvezmény biztosítását a BAT számára, mert a társaság idén kilencmilliárdos beruházást hajtott végre Pécsen, s kilátásba helyezte, hogy még több embernek ad munkát a baranyai megyeszékhelyen a jövőben.

    Csizi Péter közölte: a pécsi képviselők azt javasolták, hogy azok a dohányipari vállalkozások, amelyek Magyarországon hajtanak végre fejlesztéseket és ezzel növelik a munkahelyek, a foglalkoztatottak számát, azok élvezzenek kedvezményeket az egészségügyi hozzájárulás befizetése során.

    A képviselő kiemelte: Pécs fontos partnere a BAT, s a későbbiekben is támogatnia kell az államnak azokat a vállalkozásokat, amelyek új munkahelyeket hoznak létre, bővítik a termelést.

    Hozzátette: a baranyai megyeszékhelyen a legfontosabb céljuk, hogy jelentősen növeljék a munkahelyek számát, illetve, hogy 2020-ra mindenki dolgozhasson a városban, aki akar.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pécsi munkahelyekért cserébe kétmilliárdos adókedvezményt kapott a BAT.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector