Startlaphoz Csatlakozz!

Senki és semmi nem tántorítja el őket küldetésüktől

Vasárnapi zárva tartás: megszólalt az Auchan vezérigazgatója

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 19. péntek, 15:50

Megszólalt az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója a vasárnapi zárva tartás és a kereskedelmet érintő jövő évi változások kapcsán. Dominique Ducoux szerint senki és semmi nem tántorítja el őket küldetésüktől – írja az Origo.

  Dominique Ducoux azt írta, az Auchan 1998 óta van jelen Magyarországon. 2014-ben az vásárlások száma eléri áruházaikban a 40 milliót. Az Auchan 7000, többségben részvényes munkatársával és 1350 magyar beszállítójával együtt továbbra is a vásárlókért fog dolgozni.
 
Senki nem tántoríthat el
 
  Bárhogy is változzanak a jogszabályok és törvények, amelyeket mindig maradéktalanul betartottunk, semmi és senki nem tántoríthat el bennünket küldetésünktől – tette hozzá levelében az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.
 
  Az Auchan küldtetése nem más, mint hogy az elkövetkező években is megmaradjon az emberek mindennapjaiban osztozó, merész és kedvező árakat kínáló kereskedőnek – tette hozzá levelében az Auchan-vezér.
 
   Dominique Ducoux hozzátette: a közelmúltban, a parlament által elfogadott különböző kereskedelmi- és adótörvények kapcsán sok kérdést tettek fel az Auchan Magyarország Kft.-nek, és minden vásárlót megnyugtat: az Auchan magyarországi jelenléte továbbra is a legjobb garancia az egészséges piaci verseny megőrzésére.

Forrás: Origo

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Vasárnapi zárva tartás: megszólalt az Auchan vezérigazgatója.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector