Startlaphoz Csatlakozz!

 Rengeteg ember kiszorult az ellátásból.

Egyre csak csúszik le a magyar középosztály

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. december 26. péntek, 13:06

Magyarországon nem csak a gazdaság lendülete akadt el úgy általában az utóbbi közel egy évtizedben, hanem a javakhoz való hozzáférés is egyre egyenlőtlenebbé vált. Ez rengeteg embernek nyomort és kiszolgáltatottságot jelent.

  Ezt a helyzetet elemzi végig 23 tanulmányban és még 6 kommentárban a TÁRKI Társadalmi Riportjának idei kötete, amely egyébként állami finanszírozás híján úgy volt, hogy megszűnik, de végül magánadományokbólmégis meg tudott jelenni. Cserébe nem kell megvenni a kötetet, a tanulmányokat ugyanis felrakták a netre, itt meg is lehet őket találni.

A kötet az utóbbi két év legfontosabb társadalmi folyamatait követő empirikus vizsgálatok összegzésére tesz kísérletet, és a kép, amit kapunk, elég lehangoló. A tanulmányokból nagyjából egybehangzóan az derül ki, hogy a 2010-ben hatalomra jutott kormány lépései csak rontottak az egyébként sem ideális helyzeten.

 A cikk a 444.hu oldalán olvasható.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Egyre csak csúszik le a magyar középosztály.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector