Startlaphoz Csatlakozz!

Randstad:

Fizetésemelésre számítanak a munkavállalók

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 06. kedd, 14:20

​A magyar lakosság közel fele fizetésemelésre számít 2015-ben, noha a többség nem számol a gazdaság bővülésével 2015-ben – derül ki a Randstad személyzeti tanácsadó cég legfrissebb felméréséből.

   A 34 országra kiterjedő, reprezentatív vizsgálat szerint még Belgiumban vagy Luxemburgban is kevesebben számítanak fizetésemelésre, mint Magyarországon.

   A felmérésből kiderül az is, hogy a magyar munkavállalók 55 százaléka bízott abban, hogy az ünnepek alkalmából egyszeri pénzjutalmat kap, míg ugyanez az arány Németországban 48 százalék, az Egyesült Királyságban 43 százalék, Dániában pedig a lakosság csupán 22 százaléka várt bónuszt.

  A globális tanulmány szerint az ázsiai és a dél-amerikai országokban a leggyakoribb, hogy pluszpénzt kapnak karácsonykor az alkalmazottak, Mexikóban például a megkérdezettek 86 százaléka számított erre.

  Ennek ellenére a világ nagy részével, 58 százalékával ellentétben a magyarok csupán 39 százaléka számít a hazai gazdaság fejlődésére. Még az elmúlt években súlyos nehézségekkel küzdő portugálok (78 százalék) és spanyolok (87 százalék) is bizakodóbbak.

Bruttó átlagkeresetek

   234.400 forint volt az átlagkereset. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan 248.900, míg a költségvetési intézményeknél 207.500 forintot kerestek.
 
Forrás: Metropol

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Fizetésemelésre számítanak a munkavállalók.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector