Startlaphoz Csatlakozz!

Sokan nem fognak tudni hol vásárolni

Háromszáz bolt biztosan kinyit vasárnap is

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 06. kedd, 15:36

Egyre bővül a vasárnap is nyitva tartó boltok listája. Azok a boltok dönthetnek úgy, hogy március 15. után is kinyitnak vasárnak, amelyek 200 négyzetméternél nem nagyobbak, és maga a tulajdonos vagy egy családtagja áll be a pult mögé – olvasható az Origon.
 
Sokan nem fognak tudni hol vásárolni
 
  Egyre több boltos jelez nekünk, hogy előreláthatólag kinyit majd vasárnap is. Az olvasóink többsége (44 százalék) azonban nem tud majd hol vásárolni március 15. után. Talán ez változik, ahogy egyre több boltos dönt úgy, hogy kihasználja a törvény adta lehetőséget, és vasárnaponként veszi fel a versenyt a szupermarketekkel. 
 
  Az Origo oldalán található térképen könnyen megtalálhatja az önhöz legközelebb nyitva tartó boltot, a címeket olvasóink küldték be. Az üzlettípusokat különböző színekkel jelöltük, hogy minél könnyebb dolga legyen keresés közben.
 

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Háromszáz bolt biztosan kinyit vasárnap is.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector