Startlaphoz Csatlakozz!

Képzéseket indítamak majd a kis- és középvállalkozásoknak

Munkahely-fejlesztési projekt a BGF vezetésével

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 01. vasárnap, 16:37

Munkahely-fejlesztési projektet dolgozott ki a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) több felsőoktatási, vállalkozói érdekképviseleti partnerrel közösen, a 329 ezer euró (nagyjából 102 millió forint) költségű projekthez a konzorcium 247 ezer euró uniós támogatást nyert - közölte a BGF.

    A projektben a finn gazdasági fejlődés egyik alapelemét jelentő, kis- és középvállalkozások (kkv) vezetői részére kidolgozott munkahely-fejlesztési programot a BGF, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a kolozsvári Babes Bolyai Tudományegyetem munkatársai átalakították a magyarországi és romániai vállalati környezetre.

    A 2012 és 2015 között kidolgozott program során mindhárom országban vizsgálták a kkv-k jogi és pénzügyi környezetét, helyüket a nemzetgazdaságokban, a humán erőforrás fejlesztésének és hasznosításának gyakorlatait és kutatás-fejlesztési tevékenységeiket.

    A program eredményeként jelentős, a vállalatok versenyképességét növelő szociális fejlesztések mehetnek végbe a magyarországi és romániai kis- és középvállalkozásoknál. A konzorciumban a BGF, a BKIK mellett a finn Lahti University of Applied Sciences, és a kolozsvári munkaadók szövetsége (Employers And Craftsmen Association) is részt vettek.  

    A projekt február végi lezárása után Magyarországon mind a Budapesti Gazdasági Főiskola, mind a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tervezi képzések indítását kis- és középvállalkozásoknak folyamat- és projektmenedzsment - kreatív problémamegoldás, munkahelyi humán innováció és fejlesztés, illetve stratégiai kompetencia menedzsment témákban.

    A BGF-en idén márciustól hirdetik meg a képzéseket, amelyek akkreditálása, regisztrálása folyamatban van a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal rendszerében.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Munkahely-fejlesztési projekt a BGF vezetésével.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector