Startlaphoz Csatlakozz!

Csökkentették a vezetői, irányítói létszámot

Munkahelyeket is teremthet a Volán-integráció?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 04. szerda, 10:27

A Volán-társaságok nemrég lezárult átalakításával csökkentették a vezetői, irányítói létszámot, a dolgozók száma azonban nem mérséklődött és nem is fog, sőt újabb piaci feladatok elnyerésével létszámnövekedés is valószínűsíthető − közölte a Napi Gazdasággal a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.

   A 2015 januárjával befejeződött integráció eredményeképpen a huszonnégy, alapvetően megyei szinten működő Volán-társaságból hét regionális közlekedési központ szerveződött, amelyek költséghatékonyabban és szervezettebben tudnak működni a korábbiaknál. A Volán-csoport szervezeti átalakításának elsődleges célja − a költségvetési források hatékonyabb felhasználása mellett − a szolgáltatási színvonal emelése, a munkahelyek megőrzése, valamint versenyképesebb vállalatok kialakítása a 2017. január 1-jei piacnyitásra történő felkészülés érdekében.
 
  A kétéves átalakulással az utazóközönség kiszolgálásának színvonalát növelő beruházások, fejlesztések is történtek: a társaságok uniós és saját források felhasználásával korszerű utastájékoztató és forgalomirányító rendszereket vezettek be, valamint autóbusz-pályaudvarokat korszerűsítettek. Tavaly több társaságnál járműveket szereztek be, és ezt a piacnyitásra történő felkészülés, az utazás biztonsága, valamint a költséghatékonyság érdekében folytatni szeretnék − emelte ki az MNV.

Forrás: Napi Gazdaság
 

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Munkahelyeket is teremthet a Volán-integráció?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector