Startlaphoz Csatlakozz!

A társadalmi egyeztetésért felelős nemzetgazdasági miniszterhez fordultak

A Munkástanácsok sürgeti a NAV-dolgozók életpálya-modelljét

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 04. szerda, 15:32

A Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) a nemzetgazdasági miniszterhez fordult annak érdekében, hogy 2015. február 25-ig elkészüljön a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) munkavállalóira vonatkozó életpálya-modell is.

    A szakszervezeti szövetség szerdai közleményében ismerteti: felkérik Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, hogy az ILO egyezményekben foglalt kötelezettség szerint mielőbb kezdje meg a tárgyalásokat a reprezentatív szakszervezettel, betartva a határozatban rögzített határidőt.

    A Munkástanácsok szolidaritást vállal minden NAV-dolgozóval, akik fontos feladatot látnak el, és hozzájárulnak az ország gazdasági helyzetének alakulásához. A szakszervezet elfogadhatatlannak tartja, hogy a NAV dolgozói kikerüljenek az életpálya-modellből, és kiáll annak érdekében, hogy a kormány határozatát végrehajtsák az azzal megbízottak - olvasható a közleményben.

    Február elsején a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete is azt közölte az MTI-vel: „különösen méltánytalannak tartja”, hogy a korábbi ígéretek ellenére a NAV dolgozói kimaradnak a közszolgálati életpálya-modellből, a szakszervezet ezért Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult. Holecz Gábor, a szakszervezet elnöke emlékeztetett rá: a vonatkozó kormányhatározat egyértelműen és kötelezően rendelkezik arról, hogy a közszolgálati életpályamodellt a hivatásos jogviszonyban állókra meg kell alkotni.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Munkástanácsok sürgeti a NAV-dolgozók életpálya-modelljét.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector