Startlaphoz Csatlakozz!

Nem tárgyalnak a pénzügyőrök szakszervezetének követeléséről

Az NGM szerint nem támogatható a NAV-dolgozók életpályamodellje

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 05. csütörtök, 11:52

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerint nem támogatható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőr dolgozóinak életpálya-modellre vonatkozó követelése, ezért a nemzetgazdasági tárca nem tárgyal a NAV alig negyedét kitevő pénzügyőrök szakszervezetének a követeléséről - közölte a tárca az MTI érdeklődésére csütörtökön.

    A napokban a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete, és a Munkástanácsok Országos Szövetsége is kérte, hogy készüljön életpályamodell a NAV dolgozói számára is.

    Az NGM erre reagálva kiemelte: ha a költségvetési mozgástér lehetővé teszi, elsőként a családoknál és a gazdasági növekedést, foglalkoztatást biztosító vállalkozásoknál hagy több pénzt a büdzsé, és nem a NAV pénzügyőreinél.

    Ennek oka, hogy a költségvetési szervek közül egyedülálló módon a NAV dolgozói, köztük pénzügyőrök is részesülnek úgynevezett eredményarányos személyi juttatásban. Ez 2013-ban egy főre vetítve átlagosan - a béren felül - évi bruttó 800 000 forintot, 2014-ben pedig 1,1 millió forintot tett ki.

    A nemzetgazdasági tárca szerint ráadásul az életpályamodell komoly bérfeszültségeket okozna a NAV dolgozók körében.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az NGM szerint nem támogatható a NAV-dolgozók életpályamodellje.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector