Startlaphoz Csatlakozz!

A lakáshoz való jutás feltételeit is vizsgálja a tárca

NAV-életpályamodellről tárgyalt az NGM

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 12. csütörtök, 17:19

Ma tárgyalóasztalhoz ült a gazdasági tárca vezetése és a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezetének (VPDSZ) elnöksége. A bérfeszültséget is rendező NAV-életpályamodellről egyeztettek – írja a Világgazdaság.

   Az NGM közleményében arról írt: a munkavégzés minden feltételét biztosítani kell, így többek között a megfelelő bért is. Szóba került a mai megbeszélésen, hogy az életpályamodell mellett egyéb szociális juttatásokban is részesülhessenek a dolgozók, például a lakáshoz való jutás feltételeit is vizsgálja a tárca.
 
   Varga Mihály miniszter szerint a NAV keretein belül egységesen kell kidolgozni az életpályamodellt, függetlenül attól, hogy valaki pénzügyőr vagy adóellenőr. A cél a NAV-alkalmazottak jövedelmi helyzetének átgondolt rendezése. Az NGM elkötelezett amellett, hogy a bérrendezés minden ott dolgozó számára elfogadható és megnyugtató módon történjék. A tárgyaló felek közös szándéka a bérfeszültség megszüntetése - írták. A cél, hogy az azonos végzettséggel, azonos szolgálati idővel bíró dolgozó ugyanazzal a bérrel számolhasson, függetlenül attól, hogy adórevizor, pénzügyőr vagy éppen pénzügyi nyomozó.

Forrás: Világgazdaság

 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - NAV-életpályamodellről tárgyalt az NGM.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector