Startlaphoz Csatlakozz!

A konföderáció fenntartja szervezeti önállóságát

Nem olvad be a SZEF a Magyar Szakszervezeti Szövetségbe

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 21. szombat, 18:23

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) nem olvad be teljes jogutódlással a Magyar Szakszervezeti Szövetségbe, erről döntött a SZEF szombaton tartott X. közgyűlése.

    A SZEF közleménye szerint a konföderáció fenntartja szervezeti önállóságát, ugyanakkor a döntés nem érinti a Magyar Szakszervezeti Szövetségben (MaSZSZ) fennálló tagsági viszonyát.

    A kongresszusi döntést követően a SZEF Szövetségi Tanácsa megvitatta és elfogadta a SZEF további működési kereteinek biztosításához szükséges 2015. évi költségvetését.

    A  Magyar Szakszervezeti Szövetséget 2013 decemberében alakította meg három konföderáció: a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ), az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF). Az alapítók eredetileg azt tervezték, hogy a három szakszervezeti szövetség beolvad a létrejött új tömörülésbe. Az MSZOSZ és az Autonómok már meghozták az ehhez szükséges döntést.
 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Nem olvad be a SZEF a Magyar Szakszervezeti Szövetségbe.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector