Startlaphoz Csatlakozz!

3500 jelentkezőre számítanaka diplomamentő programba

Utoljára lehet nyelvvizsgával megmenteni a diplomákat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 24. kedd, 14:31

Ezen a héten indul a jelentkezés a diplomamentő program új nyelvi tanfolyamaira. Pákozdi Szabolcs, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFKN) ügyvezető igazgatója azt mondta: a képzéseken már 240–360 órás tanfolyamokon oktatják a nyelveket a sikeres nyelvvizsga érdekében – írta keddi számában a Napi Gazdaság.

  A korábbinál nagyobb óraszámban meghirdetett képzésekre körülbelül 3500 jelentkezőre számítanak. Olyan fiatalokra, akik sikeres államvizsgát tettek, már megszűnt a hallgatói jogviszonyuk, de a diplomához szükséges nyelvvizsgát még nem szerezték meg.
 
  A lap azt írta: a négymilliárd forintos kerettel elindult program nem igényel többletforrást, ezenfelül újabb etap meghirdetését az OFKN nem látja indokoltnak. Az egy évvel történő meghosszabbítás ugyanis meglátásuk szerint elég ahhoz, hogy a képzésen szerzett tudással sikeres nyelvvizsgát tegyenek a résztvevők.

Forrás: Világgazdaság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Utoljára lehet nyelvvizsgával megmenteni a diplomákat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector