Startlaphoz Csatlakozz!

Büntetőfeljelentésre készül az Egységes Közlekedési Szakszervezet

A BKV kikéri magának, hogy életveszélyes lenne a 3-as metro

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 06. péntek, 10:16

A BKV közleményében reagált Jáger Istvánnak, az Egységes Közlekedési Szakszervezet alelnökének kijelentéseire, mely szerint életveszélyes a 3-as metró és súlyos szabálytalanságok történnek a BKV-nál. A BKV válaszában visszautasította  „az egyes érdekvédelmi csoportok médiában tett felelőtlen állításait” az M3-as metróvonal állapotára, az ott foglalkoztatott kollégákra, valamint az utasok biztonságára vonatkozóan – írja a propeller.hu.

   Szerintük bár az M3-as metró műszaki állapotát tekintve valóban felújításra szorul, azonban még ebben a helyzetben is minden esetben garantált az utasok biztonsága. Amennyiben ez nem így lenne, a BKV felelős üzemeltetőként leállítaná a metróvonalat. A BKV azt is írja, a metrófelújítás előkészítése, tervezése jelenleg is zajlik. A felújítás a karbantartási feltételek javítására is vonatkozni fog, de a pillanatnyi körülmények jelenleg is olyanok, amelyek között munkavállalóik feladataikat biztonsággal el tudják végezni. A BKV szerint metrós kollégáik munkavégzésük során csak olyan feladatokat kapnak, amelyek elvégzéséhez rendelkeznek a szükséges felkészültséggel. A BKV azt is állítja, mindig biztosítja a megfelelő munkavédelmi körülményeket.
 
    A fentebb felsoroltak miatt a BKV valótlanságnak tartja azokat az állításokat, amelyek a dolgozók megfélemlítéséről, kényszerítéséről szólnak. A vádak miatt a BKV vizsgálja a megfelelő jogi lépések megtételének lehetőségeit, mert szerintük az ilyen kinyilatkoztatások károsak a BKV közvélemény általi megítélésére, csorbítják a társaság jó hírét.
 
Forrás: propeller.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A BKV kikéri magának, hogy életveszélyes lenne a 3-as metro.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector