Startlaphoz Csatlakozz!

Most van a második világháború óta a legveszélyesebb geopolitikai helyzet

Jacob Rothschild szerint rettenetes munkanélküliség fenyegeti Európát

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 08. vasárnap, 08:57

Jacob Rothschild brit befektetési bankár friss jelentésében arra figyelmezteti a befektetőket, hogy a második világháború óta a legveszélyesebb geopolitikai helyzet alakult ki a világban.

    A 78 éves szakember, a befolyásos Rothschild bankár család tagja úgy látja, hogy azon a nehéz gazdasági környezeten túlmenően, amellyel a befektetők szembesülni kényszerülnek, „a második világháború óta talán a legveszélyesebb geopolitikai helyzet” alakult ki a világban - írta a The Telegraph című brit napilap.

    A 2,3 milliárd fontos vagyonú RIT Capital Partners igazgatója a 2014-es évet értékelő jelentésében a globális bizonytalanság fő okai között említette „a közel-keleti káoszt és szélsőségességet, az orosz agressziót és terjeszkedést, a meggyengült Európát, amelyet rettenetes munkanélküliség fenyeget”. Kitért arra, hogy Európa meggyengülését szerinte nem kis mértékben az okozta, hogy sok uniós országban kudarccal végződött a strukturális reformok kezelése.

    Rothschild sokkal sötétebb képet festett, mint egy évvel korábbi jelentésében, hangsúlyozva, hogy a befektetések sorsa is bizonytalan.

    A legnagyobb veszélyek közé sorolta a kínai gazdaság növekedésének lelassulását, továbbá a részvények esetleges túlértékeltségét.
 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Jacob Rothschild szerint rettenetes munkanélküliség fenyegeti Európát.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector