Startlaphoz Csatlakozz!

A szakszervezetek tárgyalni szeretnének a béremelésről, életpályamodellről

Kónya Péter: nem tartják meg a március végére tervezett tüntetést

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 10. kedd, 07:21

Lemondta a március 30-ára tervezett, rendvédelmi dolgozóknak meghirdetett tüntetését Kónya Péter. A Magyar Szolidaritás Mozgalom politikusa, országgyűlési képviselő ezt azzal indokolta, hogy ezzel segíti a szakszervezetek és a kormány közötti tárgyalások sikerét.

    Kónya Péter hétfői, az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében az áll: szakszervezeti vezetők nyilatkozata szerint az érintett miniszterek nem tárgyalnak velük érdemben a fegyveres és rendvédelmi dolgozók tervezett béremelésével, életpályamodelljével kapcsolatban. Mivel a szakszervezetek továbbra is tárgyalásos úton szeretnék rendezni ezt a konfliktust, lemondja a március 30-ára, a Parlament elé tervezett, a rendvédelmi dolgozók melletti tüntetést, amelyet korábban ő jelentett be az Országgyűlésben - közölte.

    Azt írta: sem az ebben a témában megtartott interpellációjával, sem a tervezett nyomásgyakorló akcióval nem az volt a célja, hogy hátráltassa a szakszervezetek rendőrökért, katonákért, tűzoltókért, pénzügyőrökért, börtönőrökért, nemzetbiztonsági dolgozókért tett erőfeszítéseit.

    A független országgyűlési képviselő reményét fejezte ki, hogy döntésével elősegíti az eredményes tárgyalásokat a szakszervezetek és a kormány között. Azokat, akik a március 30-ai tüntetésre készültek, arra kérte: részvételükkel segítsék a civilek és „a demokratikus ellenzék által” meghirdetett március 15-ei tüntetést.
 
                 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kónya Péter: nem tartják meg a március végére tervezett tüntetést.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector