Startlaphoz Csatlakozz!

A Ligához csatlakoznának

Országos szakszervezetet terveznek a kéményseprők

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 18. szerda, 16:20

Országos szakszervezetet alakítanának és a Ligához csatlakoznának a kéményseprők – azt várják, hogy érdekeiket az eddigieknél hatékonyabban tudják majd képviselni – írja az mno.hu.

   A kormány tervei szerint a katasztrófavédelemhez kerülne a lakossági szolgáltatás. A szakszervezet tagjai úgy tudják: a törvény elfogadása után 1350 kéményseprő és adminisztrátor kerülhet át az állami szervezethez.
 
   „A kéményseprő munkavállalók most már hosszú ideje egyre növekvő aggodalommal és félelmekkel teli várakozással tekintenek a jövőbe. Ugyanis megjelent ez a törvénytervezet, ami a kéményseprőipar teljes átalakításáról szól és szomorúan konstatáltuk, hogy ebben a törvénytervezetben semmiféle utalás nem lett megfogalmazva arra vonatkozóan, hogy a jelenlegi kéményseprő munkavállalók tovább lesznek foglalkoztatva, esetlegesen a katasztrófavédelem keretein belül” – mutatott rá Vámos Csaba, a Heves megyei Kéményseprő Szakszervezet ügyvivője.

Forrás: mno.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Országos szakszervezetet terveznek a kéményseprők.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector