Startlaphoz Csatlakozz!

Bővítik az állások kínálatát a munkaerő-kölcsönzők

Több ezer diákmunkást érinthet a vasárnapi boltzár

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 19. csütörtök, 12:04

A munkaerő-kölcsönzők igyekeznek más területen bővíteni a kínálatukat, hogy a hét hetedik napján dolgozni akaró tanulóknak a bolti vevőkiszolgálás helyett munkát tudjanak ajánlani – írja az fn.hir24.hu.

  A boltok vasárnapi zárva tartására vonatkozó új szabályozás mindössze néhány napja lépett életbe. A munkavállalók, a munkáltatók és a szakmai szervezetek is vizsgálják a változás lehetséges hatásait.

A diákokat is érinti
 
  A boltok vasárnapi kötelező zárva tartása érinti a meglévő főállású dolgozókat, valamint országszerte több ezer diákot is, akiket korábban változatos munkafolyamatok elvégzésére foglalkoztattak a kereskedelmi hálózatok. Ezen munkafolyamatok egy része várhatóan továbbra is végezhető lesz a vasárnap zárva tartó kereskedelmi egységekben. Az áruházakban vasárnaponként dolgozó nappali tagozatos diákok számára a turizmus, vendéglátás, banki, valamint ügyfélszolgálati munkák területén bővülnek a lehetőségek a hétvégéi időszakokban – ígéri az euCSOPORT HR-szolgáltató.
 
Nem feltétlenül szűnik meg a vasárnapi bolti munka
 
  A cégcsoport szakértői elképzelhetőnek tartják azt is, hogy a boltokban eddig éjszakai műszakban végzett feladatok egy része átkerül vasárnapra. Ilyen lehet például a minőség-ellenőrzés, áruátválogatás, mely így zavartalanul és a munkaadó számára költséghatékonyabban végezhető.
 
Hétvégén más munkák is szóba jöhetnek
 
  Az elmúlt időszakban min. heti 3 napos vállalás mellett foglalkoztatott nappali tagozatos diákok egy része a vasárnapok kivételével a továbbiakban is teljesíteni tudja majd a heti 3 napos vállalást, amennyiben az órarendje ezt engedi.
Azok számára, akiknek a munkavégzésre továbbra is elsősorban a hétvégék az ideálisak, az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet munkatársai folyamatosan bővítik az állások kínálatát a turizmus, fesztivál/rendezvény, vendéglátás, mozi üzemeltetés, call center, valamint az ügyfélszolgálati munkák területén.

Akár többet is kereshetnek
 
   Ezeken a területeken továbbra is szükség lesz a minőségi diákmunkára, és a bolti munkákhoz képest kedvezőbb lehet a jövedelem is, állítják. A pénzügyi és a bankszektorral is tárgyaltak, és az a jó hírük, hogy a jövőben több adatrögzítési munka lehet.

Forrás: fn.hir24.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Több ezer diákmunkást érinthet a vasárnapi boltzár.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector