Startlaphoz Csatlakozz!

„Egy tisztességes, élhető, fenntartható, hálapénzmentes egészségügyért küzdünk

Sztrájkot is támogatna az egészségügyben a Magyar Rezidens Szövetség a béremelésért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 15. szerda, 17:11

Akár sztrájkot is támogatna az egészségügyben a Magyar Rezidens Szövetség a béremelésért, erről a szervezet elnöke beszélt Magyarország élőben című műsorban.

   Dénes Tamás elmondta, a sztrájkhoz szükség volna egy olyan érdekképviseletre is, aki ezt megszervezi. Mindössze kétórás figyelemfelkeltő akcióról lenne szó, amellyel felhívnák a társadalom és a kormány figyelmét arra, hogy olyan mértékű az orvos- és a szakdolgozóhiány, ami a betegek biztonságát veszélyezteti.
 
   „Mi egy tisztességes, élhető, fenntartható, hálapénzmentes egészségügyért küzdünk, és ha ne adj Isten egy sztrájkot fogunk támogatni, akkor ehhez kell egy olyan potens szakszervezet, aki ezt meg fogja szervezni. Mert szakszervezet szervezhet csak sztrájkot, és akkor a Magyar Rezidens Szövetség mellé áll. Mi úgy hívjuk ezt a sztrájkot, hogy két óra türelem az életedért, hiszen valójában ez csak egy jelzés lenne úgy a kedves tévénézőknek, úgy a kormánynak, hogy most már lépni kell. És nekünk fontos, hogy meggyőzzük az állampolgárokat, hogy álljanak mellénk” – fogalmazott Dénes Tamás.

Forrás: mno.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sztrájkot is támogatna az egészségügyben a Magyar Rezidens Szövetség a béremelésért .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector