Startlaphoz Csatlakozz!

Az új főigazgatótól többet várnak a szakszervezetek.

Kiégtek a tűzoltók Bakondi idején

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 18. szombat, 07:57
 
„Bakondi György a szakszervezeti vezetőkkel sem találta meg a közös hangot. Hozzáállását más vezető is példaként vette. A tűzoltók szívatására, megalázására és fenyegetésére azért volt energia…” – idézi a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete a lánglovagok.hu nevű szakportál írását.

  Az érdekvédők szerint a kiragadott részlet jól mutatja, hogy ők minden esetben kiálltak a tűzoltók jogaiért. A szakszervezet azt reméli, hogy az újonnan kinevezett megbízott főigazgató másképp áll majd az érdekképviseleti szervezetekhez, hiszen mindkét fél érdeke a szervezet jobb, hatékonyabb működése, „a kölcsönös bizalom és megbecsülés alapján”.
 
  A szakszervezet által idézett lánglovagok.hu – a belügyminiszteri dicshimnusszal ellentétben – Bakondi Györgyről azt szedi össze, milyen „jelentős károkat okozott a magyar mentő tűzvédelemben”. Főigazgatóságához kötik nemcsak a nagy tudású tűzoltók jelentős részének eltávolítását (ami miatt volt katonatisztek, határőrök játszótere lett a katasztrófavédelem), hanem azt is, hogy egy „kiszivárgott pszichológiai jelentés szerint a tűzoltóknál a kiégés jelei tapasztalhatók”. A teljes cikk itt olvasható.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kiégtek a tűzoltók Bakondi idején.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector