Startlaphoz Csatlakozz!

Nem fizetik ki neki és társainak a túlórákat

Felmondott a nővér, aki fekete ruhában tiltakozott volna a Péterfyben

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 19. vasárnap, 15:00

 Fekete ruhában akart tiltakozni a Péterfy Sándor utcai kórház egyik nővére szombaton, de nem engedték neki, ezért felmondott. A nővér azért indított figyelemfelkeltő akciót, mert állítása szerint nem fizetik ki neki és társainak a túlórákat és túl vannak terhelve – írja a HVG.

  Felmondott a Péterffy Sándor utcai kórházban az a nővér, aki néhány hete a Házon kívülben beszélt a ki nem fizetett túlóráikról és a túlterheltségükről - számolt be az RTL Klub Híradója szombat este.
 
  Sándor Mária a Házon kívülben korábban azt mondta: hónapok óta nem fizetik ki a túlóráit, a kórház ezt cáfolta, de a nővérek papírokat tudtak felmutatni. Az Emmi is vizsgálódott, de mindent rendben talált.
 
  A nővér figyelemfelhívó akciót indított: fekete ruhában akart szombaton tiltakozni az egészségügyben dolgozók helyzete ellen, de nem engedték neki, megkérték, hogy vegye vissza normál munkaruháját. A nővér erre felmondott és most munkát keres.

Forrás: HVG

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Felmondott a nővér, aki fekete ruhában tiltakozott volna a Péterfyben.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector