Startlaphoz Csatlakozz!

Pintér Sándor:

Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 26. vasárnap, 17:23

Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók a júliustól induló többlépcsős béremelés-sorozat mellett - számolt be az M1 aktuális csatorna Híradója szombaton.

    A tudósítás szerint Pintér Sándor belügyminiszter a Híradónak azt mondta, hogy a tervek szerint hamarosan ingyen, tehát kamatmentes lakáshitelhez juthatnak a rendvédelmisek. Már dolgoznak a részleteken.

    „Szeretnénk az állománynak a későbbiekben az életpálya keretén belül lakhatást biztosítani, hogy mindenki tulajdonhoz juthasson, ahogy a rendőrséghez belépett, és ezt a tulajdont a későbbiekben megtarthassa és ennek megfelelően a családja egy biztos lakhatási háttérrel rendelkezzen” - fejtette ki a miniszter a budapesti Városligetben megrendezett rendőr-tűzoltó napon.

    A tervek szerint aki önhibájából, például bűncselekmény elkövetése miatt kerül ki a testületből, attól - az amortizáció és az addigi törlesztés beszámítása mellett - elveszik a lakást - hangzott el.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Lakhatási támogatást is kaphatnak a rendvédelmi dolgozók.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector