Startlaphoz Csatlakozz!

Munkaidőben munkaruhát kötelesek viselni

Megtiltották a tüntetést a mentősöknek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 28. kedd, 09:53

Jelenteniük kellett egymásról, ha valaki fekete ruhában dolgozik vagy részt vesz a szombati demonstrációban – írja a hir24.hu.
 
  Nagyjából félezer egészségügyi dolgozó demonstrált a hétvégén a Normafánál, béremelést és jobb munkakörülményeket követelve. A mentősök nem lehettek velük – állította a Független Egészségügyi Szakszervezet. Az RTL Híradóban elhangzott: az érdekképviseletnek sok mentős jelezte, hogy jelenteniük kellett arról, ha kollégájuk fekete ruhában dolgozik, vagy részt vesz a demonstrációban.
 
  A szakszervezet elnöke szerint ennek ellenére több mentős is részt vett a demonstrációban, munkaidején kívül. A mentőszolgálat közölte: szabadidejükben nem korlátozzák dolgozóik véleménynyilvánítását, munkaidőben viszont a munkaruhát kötelesek viselni. A szakszervezet jogásza szerint, bár több munkakörben valóban megtilthatják a fekete ruha és a fekete szalag viselését, ezt azonban indokolni kellene.

Forrás: hir24.hu
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Megtiltották a tüntetést a mentősöknek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector