Startlaphoz Csatlakozz!

A prémiumokat is tovább csökkentené

Sokallja a fővárosi közszolgáltató cégek vezetőinek fizetését a főpolgármester

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 28. kedd, 13:10

 Sokallja a fővárosi közszolgáltató cégek vezetőinek fizetését Tarlós István. Erről a főpolgármester a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt.

  Kivételnek a Városigazgatási Központ vezérigazgatóját tartja. Szerinte ugyanis Bán Tamásnak a felelősségteljes munkaköre miatt jár a majdnem kétmillió forintos fizetés. Elismerte ugyanakkor, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó előző vezetésének is majdnem kétmillió forint volt a bruttó átlagfizetése. A főpolgármester utalt arra, hogy egyebek között ez is indokolta, hogy januártól új vezetőket választottak a cég élére. Tarlós István a prémiumokat is tovább csökkentené.
 
  „Én már a korábbi 40 százalék prémiumot 15 százalékra csökkentettem le a vezetőknél, ezt most ki fogjuk terjeszteni várhatóan. Épp ma tárgyaltam néhány kerületi polgármester kollégámmal, akik fővárosi képviselők, a teljes állománynál, mert nem lehet ezeket a fizetéseket egy orvosnak, egy tanárnak megindokolni. Az arányossággal nekem is problémáim vannak, a fővárosi cégek vezetőinek mindig nagyon magasak voltak a fizetései, és ha valakivel munkaszerződéseket kötöttek már korábban, akkor ezeket a fizetéseket a munkaszerződéssel ellentétesen rettenetesen nehéz lejjebb vinni. Változtatni fogunk a javadalmazási szabályzaton” – fejtette ki Budapest főpolgármestere a Hír Televízióban hétfőn.

Forrás: mno.hu
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sokallja a fővárosi közszolgáltató cégek vezetőinek fizetését a főpolgármester.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector