Startlaphoz Csatlakozz!

A munkavállalók 3,5 százalékos bérfejlesztésben részesülnek

Megszületett a bérmegállapodás az FKF-nél

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 29. szerda, 07:00

Megszületett a megállapodás a Fővárosi Közterület-Fenntartó Nonprofit Zrt-nél (FKF) a 2015-ös bérekről a vezetés és a szakszervezet között, a munkavállalók 3,5 százalékos bérfejlesztésben részesülnek - tájékoztatta az FKF kedden az MTI-t.

    A közlemény szerint a gazdasági vezetők differenciáltan osztják szét a bérfejlesztést a munkavállalók között.

    A bérfejlesztés nem terjed ki a szervezeti és működési szabályzat szerint meghatározott vezetőkre és azokra, akik prémiumban részesülnek - közölte az FKF.

    Az első megemelt munkabért júniusban vehetik kezükbe a dolgozók a tájékoztatás szerint.
    A Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság (FKF Nonprofit Zrt.) Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság.

    A társaság a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros több mint 830 000 háztartásától, és mintegy 20 000 gazdálkodó szervezetétől gyűjti be, szállítja el és ártalmatlanítja a települési szilárd hulladékot.   
  Az FKF Nonprofit Zrt. üzemelteti a Fővárosi Hulladékhasznosító Művet, Magyarország egyetlen kommunális-hulladék tüzelésű erőművét, a Dunakeszin és Pusztazámoron található, műszaki védelemmel ellátott hulladéklerakókat, 16 lakossági hulladékgyűjtő udvart és közel 1000 szelektív hulladékgyűjtő szigetet.

    Feladatuk továbbá Budapest több mint 25 millió négyzetméternyi szilárd burkolatú úthálózatának, közjárdáinak, közlépcsőinek takarítása, 73 aluljárójának (ebből 69 gyalogos), hidak, felüljárók, és egyéb mérnöki létesítmények tisztán tartása.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Megszületett a bérmegállapodás az FKF-nél.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector