Startlaphoz Csatlakozz!

  „Európai béreket a stadionok helyett”

Vonulásos tüntetést tartanak május elsején szakszervezetek és a netadós civilek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 30. csütörtök, 15:12

 A Dózsa György útról a Városligetbe vonulnak majd május elsején délelőtt az európai bérekért demonstráló szakszervezetek és a korábban a netadóért és a magánnyugdíjakért tüntető civilek – tudta meg a HVG.

  „Európai béreket a stadionok helyett” címszóval hirdettek meg tüntetést május elsejére civilek és szakszervezetek. A tüntetést a Magyar Szakszervezeti Szövetség és az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés mellett a Százezren az internetdaó ellen, a 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért, illetve az Új Magyar Köztársaság Facebook-csoporto szervezik, de csatlakozott hozzá a Szolidaritás Mozgalom és a Civil Női Kormány nevű szerveződés is.
 
  A tüntetés apropójaként a szervezők azt fogalmazták meg, hogy bár május elseje a munka ünnepe, Magyarországon azokat is fenyegeti a lecsúszás, akiknek van munkája, sokan külföldre távoznak, a középosztályt helyzete is bizonytalan, a közmunkásoknak keveset fizetnek és a közalkalmazottak bére sem emelkedett már hét éve.
 
   „Ez nem mehet így tovább, ezért kell közösen kiállnunk. A kormány szorítsa vissza a növekvő korrupciót. Ne stadionokra és presztízsberuházásokra költsenek, hanem a növekedést és a munkahelyteremtést segítsék. Különben sosem lesznek hazánkban európai bérek” - írják.
 
  A tüntetés május elsején délelőtt 10 órakor kezdődik, a Dózsa György út és a Városligeti fasor kereszteződésénél lesz a gyülekező, ahonnan a Városligetbe vonulnak majd a résztvevők.

Forrás: HVG

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Vonulásos tüntetést tartanak május elsején szakszervezetek és a netadós civilek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector