Startlaphoz Csatlakozz!

125 éve vonultak fel először a dolgozók követeléseikkel május elsején

Összefogásra buzdít a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 30. csütörtök, 18:53

Az egyetlen járható út az összefogás útja, egy korszerű, demokratikusan működő szövetséget kell teremteni, hogy ne verhessenek éket kormány- és köztisztviselő, buszvezető, vasutas, pedagógus és szakszemélyzet közé - mondta Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke csütörtökön Budapesten.

    A MaSzSz abból az alkalomból tartott megemlékezést, hogy 125 éve vonultak fel először a magyarországi dolgozók követeléseikkel május elsején Budapesten, a Városligetben.

    A több mint 200 ezer tagot számláló MaSzSz elnöke a tájékoztatás szerint felhívta a figyelmet a versenyszféra és a közszféra összefogásának fontosságára, valamint a civil mozgalmakkal való szorosabb kapcsolat kialakítására és az állampolgári kezdeményezések támogatására.

    A szakszervezeti vezető a közlemény szerint emlékeztetett: Chicagóban 1886. május elsején 350 ezer munkás lépett sztrájkba a nyolcórás munkaidőért, akikbe az ellenük kivezérelt rendőrség belelőtt. Ha nem teszünk meg mindent az egység létrejöttéért, akkor sorra veszítjük el, amiért az elődök egyszer már megharcoltak - fogalmazott Kordás László a tájékoztatás szerint.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Összefogásra buzdít a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector