Startlaphoz Csatlakozz!

A cégcsoport móri telephelyén jelenleg 381 ember dolgozik

Száz munkahelyet teremtett a Fehrer Automotive-Rába Kft. Móron

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 05. kedd, 15:08

Uniós források felhasználásával, 3 milliárd 477 millió forint összköltséggel építette ki habosított termék gyártókapacitását a móri telephelyű Fehrer Automotive-Rába Kft., amely ezzel száz új munkahelyet is teremtett - közölte a cég az MTI-vel.

    A közleményben rámutattak: a vállalat 2009-ben azzal a céllal jött létre, hogy habosított termékeket (ülés alapanyag) gyártson az európai autóipar részére. A gyártókapacitás kiépítéséhez 638,81 millió forint uniós támogatást nyertek.

    Az első ütemben a Fehrer felújította bérelt gyártócsarnokát és egy új raktárcsarnokot épített fel. A következő lépés a gyártócsarnok és a raktárépület közötti átjáró folyosó és a zárt szállítópálya kialakítása volt.

    A támogatásból nemcsak az ingatlan korszerűsítésére, hanem három újabb gépsor, egy keverő berendezés, valamint speciális mérőműszerek és szerszámok beszerzésére is sor került.

    Az MTI érdeklődésére a cég közölte: 2013-ban az addig 70 százalékos német tulajdonos, az F.S. Fehrer Automotive GmbH kivásárolta a Rába 30 százalékát, majd 2014 végén az egész vállalat az Aunde csoport tagja lett.

    A cégcsoport móri telephelyén jelenleg 381 ember dolgozik, ebből 367 a saját dolgozójuk. Az előzetes adatok szerint tavaly a vállalat 35,4 millió euró árbevételt és mintegy 2,4 millió euró üzemi eredményt ért el.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Száz munkahelyet teremtett a Fehrer Automotive-Rába Kft. Móron.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector