Startlaphoz Csatlakozz!

Akár 3-400 ember válhat munkanélkülivé

A dolgozóknak már bejelentették a Flextronics távozását

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 06. szerda, 09:50

A Flextronics kivonul Pécsről – értesült a bama.hu. A hírek szerint az elmúlt héten már bejelentették a dolgozóknak, hogy a cég az egyik legnagyobb vevője, a Huawei kérésére átköltözteti a pécsi telephelyeit a fővárosi agglomerációhoz tartozó Pátyra.

   A dolgozói tájékoztatás szerint mindenki megtarthatja az állását, aki vállalja azt hogy odaköltözik az új telephely közelébe. A költözés várhatóan a nyár folyamán, augusztus végéig zajlik majd le. A telephelyváltás kapcsán egyes információk szerint 200-250, más hírek szerint akár 3-400 ember válhat munkanélkülivé. A cég vezetését nem sikerült elérnünk.
 
   A Flextronics távozásának lehetősége már a közelmúltban, az érkező amerikai Harman munkaerő-toborzása kapcsán felmerült. Már akkor elhangzott, hogy az új cég leendő alkalmazottainak nyár eleji verbuválását a Flextronics esetleges kivonulása gyorsíthatja meg Pécsett. Az amerikai Flexronics még az Elcoteq-kel együttműködve érkezett a városba, gyártósorai működtek a finn cég kertvárosi telephelyén, illetőleg Cserkúton is. Esetleges távozásával azonnal hadrafogható munkaerőt nyerhet a Harman. Az ugyancsak amerikai hangtechnikai cég év végére mintegy 400 fő foglalkoztatását tervezi.
 
Forrás: bama.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A dolgozóknak már bejelentették a Flextronics távozását.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector