Startlaphoz Csatlakozz!

Kimaradnak azok, akik az előző bérrendezésekből sem részesültek

Független Egészségügyi Szakszervezet: ez nem béremelés, hanem adósságrendezés

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 09. szombat, 11:30

Nem béremelésről, hanem a múltbeli intézkedések rendezéséről van szó – mondta a Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke a Klubrádióban Balog Zoltán tegnapi bejelentése kapcsán. Az Emmi miniszter azt mondta, a jövő évi költségvetés tervezetében 15,8 milliárd forint áll rendelkezésre az egészségügyben dolgozók béremelésére.

   Kiss László azért nem örül felhőtlenül, mert a belengetett 15,8 milliárdból 10 milliárd forint kerül az alapellátásba a háziorvosoknak, 2,5 milliárd a rezidensprogramból kikerülő fiatal orvosok bérének szinten tartására megy és bizonyos kapacitásbővülés miatt is karcsúbb lesz az összeg. Ami e felett marad, az nem béremelés, hanem adósságrendezés – fogalmazott a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában Kiss László.

  Emlékeztetett 2011-2014 között voltak ugyan béremelések az ágazatban, melyek akkor jelentősnek tűntek, ám ezek a juttatások nem kerültek a dolgozók alapbérébe.

  A tegnapi miniszteri közleményből az is kiderül, hogy legutóbb 91-92 ezer ember kapott béremelést, most meg 61 ezer – hívta fel a figyelmet a szakszervezeti képviselő. Most is kimaradnak a bérrendezésből, akik az előző bérrendezésekből is kimaradtak, gazdaság, műszaki dolgozók és mentősök, szociális szférában dolgozók – tette hozzá.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Független Egészségügyi Szakszervezet: ez nem béremelés, hanem adósságrendezés.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector