Startlaphoz Csatlakozz!

Siófokon két-három hónap alatt kéne az embereknek az egész éves bevételüket előteremteniük

Lázár: a Balatonnál sem törlik el a vasárnapi zárva tartest

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 12. kedd, 07:14

Marad a vasárnapi zárva tartás a Balatonnál is - ígérte meg a parlamentben Lázár János. A miniszter szerint nem avatkoztak be a piaci folyamatokba - írja a Világgazdaság.

   A balatoni települések vasárnapi zárva tartásáról tett fel a parlamentben azonnali kérdést az MSZP-s Harangozó Gábor. A képviselő szerint amekkora tömeg szombatonként van, az olyan közlekedési káoszt okoz, hogy az már a turistákat is elriaszthatja. Ezen kívül a cégeknek is nagy bevételkiesést fog okozni a kötelező zárva tartás a nyári szezonban.
 
  Minden vasárnap egymillió ember dolgozik az országban - válaszolta Lázár János. Szerinte nem egészséges, hogy egymillió embernek kell dolgoznia vasárnap. „Sokkal inkább a vasárnap dolgozók védelmében hoztuk meg ezt a döntést, minthogy bármiféle piacra beavatkoztunk volna” - mondta a miniszter.
 
  Harangozó Gáborviszontválaszában arra kérte Lázárt: menjenek el egy kormányülésre Siófokra, nézzék meg, mekkora a tömeg. Ráadásul Siófokon két-három hónap alatt kéne az embereknek az egész éves bevételüket előteremteniük - mondta. A Balatonra az emberek pihenni mennek, az pedig egy akceptálható dolog attól, aki pihenni megy, hogy vegye tekintetbe a másik ember munkanapját - válaszolta Lázár.
 
Forrás: Világgazdaság

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Lázár: a Balatonnál sem törlik el a vasárnapi zárva tartest.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector