Startlaphoz Csatlakozz!

Értetek. Értünk. Veletek

Elég volt: utcára vonul a fekete sereg

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 12. kedd, 12:17

 Értetek. Értünk. Veletek – e hívószavak jegyében több ezer egészségügyi szakdolgozó vonul utcára a jobb munka- és életkörülményekért kedden délután Budapesten – írja a Népszabadság.

 Más-más gyülekezési helyszínről indulnak, de valamennyien a belváros fő útvonalain vonulnak végig. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a hozzácsatlakozó szakmai szervezetek 17 órától gyülekeznek a Hősök terén. Onnan mennek az egészségügyi államtitkárság Arany János utcai épülete elé.
 
  Lapunknak Balogh Zoltán, a MESZK elnöke azt mondta: azonnali lépéseket várnak a kormánytól. A MESZK március közepén egy nagygyűlésén fogalmazta meg a tizenkét pontot, melyben egyebek mellett azonnali, ötvenezer forintos béremelést kértek a szakdolgozóknak. Nyílt levelükre máig nem érkezett válasz a kormányzattól. A Clark Ádám téren gyülekeznek a fekete pólós mozgalomhoz kötődők.
 
  Az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség 16.30 órára hirdette meg a gyülekezőt a Clark Ádám térre, a résztvevők onnan vonulnak a Kossuth térre, majd az Arany János utcába. Ez a csoport Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének is ad át petíciót. A mai nagy demonstrációra hétfőn flashmobokkal igyekeztek előkészíteni a terepet: a lakosság támogatását próbálták megszerezni a tüntetéshez. A Magyar Rezidens Szövetség villámakcióin „hálapénzbankókat” osztogattak.

Forrás: Népszabadság

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Elég volt: utcára vonul a fekete sereg.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector