Startlaphoz Csatlakozz!

Dolgozz otthonról nap

Pénteken inkább dolgozzunk otthonról

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 20. szerda, 08:38

Valószínűleg mindenki aki már dolgozik, örülne ha átvenné a cége amit a Telenor és a Microsoft kitalált péntekre, de az iskolai tanulók is örömmel fogadnák, ha a sulijuk kapcsolódna egy új kezdeményezéshez.
 
   A fent említett két cég már évek óta megszervez otthonról dolgozós napokat, de ezeket általában szombati ledolgozós napra teszi, azonban most május 22-ét, pénteket nézték ki arra, hogy a munkavállalók ne menjenek be dolgozni, inkább otthon püföljék a gépüket.

  Sőt, idén a Dolgozz otthonról nap keretében egy újabb ötletet is bedobtak, a Svédországban már nagy népszerűségnek örvendő Hoffice-t szeretnék meghonosítani, aminek a lényege, hogy nem csak otthon maradnak a dolgozók, hanem valaki meghirdeti a saját lakását munkakörnyezetnek és ott fogad vendégeket bármilyen cégtől, tehát nem csak a saját munkatársait.

  Ebben a verzióban a munkaórák is lazábbak, 45 perc munkát 15 perc pihenés követ, ahol a különböző területről érkező ismeretlen ismerősök egymástól is inspirálódhatnak.

  A valószínűleg mindenkinek tetsző kezdeményezés várhatóan sikeres lesz, a tavalyi home offide napon 150 cég 4000 alkalmazottja vett részt.

  A két cég egyébként szeretne teljesebb képet kapni a magyar dolgozók rugalmas munkavégzési lehetőségeiről, ezért egy online kérdőív kitöltői között értékes nyereményeket oszt szét. Ha érdekel a dolog, a www.dolgozzotthonrolnap.hu linken bővebb információ található!

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pénteken inkább dolgozzunk otthonról.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector