Startlaphoz Csatlakozz!

Jelenleg mintegy 10,5 ezer főt foglalkoztatnak Magyarországon

Hétszáz új diplomást vesz fel a Bosch

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 03. szerda, 15:09

A hazai GDP közel három százalékát termelte ki 2014-ben a Bosch Magyarország, amely a németországi anyavállalat legnagyobb külföldi érdekeltsége. A Bosch magyarországi csoportjához tartozó cégek száma a múlt évben kettővel bővült – írja a Világgazdaság.
 
  A múlt évben 15 százalékkal 825 milliárd forintra emelkedett a hazai Bosch csoport teljes árbevétele. Ez rekord nagyság volt, hangzott el a 2014-es eredményeket ismertető tájékoztatóján.
 
  Közel ezer új munkahelyet teremtett, jelenleg mintegy 10,5 ezer főt foglalkoztat Magyarországon. Az idén 700 új, diplomás szakembert kíván felvenni. Leendő munkatársait nemcsak kedvező fizetéssel, hanem teljes csomaggal igyekszik megnyerni, tisztában lévén azzal, hogy a jól képzett munkaerő egy része külföldön keres munkát. A 700 diplomásból májusig már 300-at felvettek. Főleg műszaki, mérnöki területre keresnek munkatársakat, például a miskolci és a hatvani telephelyre. A budapesti egység 100 mérnököt, a logisztikai terület pedig Magyarországra és a külföldi tevékenységre 200 szakembert vár.
 
  Magyarországi k+f-re az itteni árbevételének több mint a 10 százalékát költötte. A főként jármű- és építőipari technológiákat, energetikai és automatizálási megoldásokat fejlesztő és gyártó társaság az idén további öt százalékos növekedést vár. Az országban hat településen termel, a hatvani elektronikai gyár a területen belül a legnagyobb a Bosch csoport vállalatai között.

Forrás: Világgazdaság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hétszáz új diplomást vesz fel a Bosch.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector