Startlaphoz Csatlakozz!

Szűcs Viktória:

A szociális sztrájkbizottság folytatja a felkészülést az ágazati sztrájkra

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 11. csütörtök, 17:00

A Szociális Ágazati Sztrájkbizottság folytatja a felkészülést az ágazati sztrájkra - közölte a testület ügyvivője csütörtökön. Szűcs Viktória a közleményt egy nem jogerős bírósági döntést követően adta ki, amely - tájékoztatása szerint - az elégséges szolgáltatás megállapítása ügyében nekik adott igazat a kormánnyal szemben.

    Szűcs Viktória közleményében azt is írta, felhívják az ágazat dolgozóinak a figyelmét arra, hogy a kollektív cselekvés joga, ideértve a munkabeszüntetés jogát is valamennyiüket megilleti.

    Emlékeztetett arra, a bizottság a kormánnyal folytatott tárgyalások eredménytelensége miatt korábban a bírósághoz fordult a sztrájk idején biztosítandó még elégséges szolgáltatások megállapítása ügyében.

    Közlése szerint a bíróság elsőfokú, nem jogerős végzésében „teljességgel alaptalannak és elfogadhatatlannak” találta a kormány elsődleges ajánlatát, és apróbb kiegészítéssel a sztrájkbizottsági javaslatot fogadta el.

    Az ügy előzménye, hogy a sztrájkbizottság május 11-én bejelentette, megszakítja a sztrájktárgyalásokat a kormánnyal, és bírósághoz fordul az elégséges szolgáltatások megállapításáért.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A szociális sztrájkbizottság folytatja a felkészülést az ágazati sztrájkra.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector