Startlaphoz Csatlakozz!

„Scholar”

Ingyenes személyes szakmai honlapot igényelhetnek a Semmelweis Egyetem munkatársai

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 14. vasárnap, 07:00

Személyes szakmai honlapot igényelhetnek az egyetemi honlaprendszer keretében a Semmelweis Egyetem kutatói, oktatói és más munkatársai. Az egyetemi arculathoz illeszkedő honlaprendszer a nemzetközi online tudományos kommunikációban már jól bejáratott „Scholar” projektnevet kapta.

   Az egyetem honlapja szerint az új rendszerrel olyan megoldást igyekeztek keresni, amely bár központilag biztosított, mégis szabadságot ad a felhasználóknak a saját honlap tartalmának szerkesztésében, strukturálásában, könnyen használható és igény esetén több nyelven is elérhető.

  A Semmelweis Scholar honlaprendszerben létrehozott személyes szakmai weboldalak alapvetően a munkatársak egyetemi tevékenységével, tudományos, szakmai eredményeivel összefüggő információk közlésére, valamint az együttműködések kialakításához a kapcsolatfelvétel könnyítésére szolgálnak.
A személyes honlap csak regisztrált felhasználó veheti igénybe az egyetemi e-mail címe alapján, az űrlap kitöltése, majd a rendszeradminisztrátorok jóváhagyása után élesedik a honlap és kezdődhet meg a tartalomfeltöltő munka.

  A kialakított megoldásnak számos előnye van: amellett, hogy a kutatók, oktatók, egyetemi munkatársak egységes és a trendeknek megfelelő honlappal jelenhetnek meg a világhálón, megerősödhet az egyetemi kutatások kommunikációja, könnyebbé válhat a kapcsolatfelvétel a külföldi kutatópartnerekkel, és mindemellett a rendszer ingyenes a munkatársak számára.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Ingyenes személyes szakmai honlapot igényelhetnek a Semmelweis Egyetem munkatársai.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector