Startlaphoz Csatlakozz!

Riasztó állapotban van a magyar állam

Lázár János: Húsz évig még biztosan nem érjük utol a nyugati béreket

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 15. hétfő, 11:38

 Húsz évig még biztosan nem érjük utol a nyugati béreket, riasztó állapotban van a magyar állam, és a kormány reformtörekvéseit a saját minisztériumai lehetetlenítik el. Egyebek mellett ezeket mondta Lázár János egy pénteki építészfórumon, Székesfehérváron. Az RTL Klub Híradó tette közzé a helyszínen készült hangfelvételt.

Riasztó állapotban van az állam
 
  Riasztó állapotban van az állam - fogalmazott Lázár az RTL Klub Híradó összefoglalója szerint. Az állam nagy és tehetetlen; nem úgy sikerült az államreform, ahogy tervezték, mert még a saját minisztériumaik is akadályozták a munkát.

  Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterként beszélt a söralátét méretű adóbevallásról; Lázár János szerint 5 év alatt messzebb kerültünk a céltól. Söralátéttől most már egy sörgyárig jutottunk - fogalmazott most a miniszter.
 
 Aggasztó, hogy Lázár szerint a következő 20 évben nem tudunk versenyezni a nyugat-európai bérekkel - emiatt nem tud az ország megfelelő ajánlatot tenni a képzett fiataloknak.
 
Visszaélnak az önkormányzatok a hatalommal?
 
  Lázár János arról is beszélt: nem véletlenül ragaszkodnak az önkormányzatok ahhoz, hogy építési hatóságként is működjenek, mert ez szerinte „befolyásolási pont és szívességi bank is”.
 
  Az RTL Klub megkérdezte, mit jelent ez utóbbi állítás pontosan - a Miniszterelnökség sajtóirodája annyit közölt: a fórumon elhangzottak nem szorulnak további magyarázatra.

Forrás: Privátbankár

 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Lázár János: Húsz évig még biztosan nem érjük utol a nyugati béreket.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector