Startlaphoz Csatlakozz!

Mindig az ügyfél rendelkezésére állhatunk

Munkában is segíthet a mobilnet

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 17. szerda, 12:00

Az okostelefont és a mobil internetet sokan a fiatalok játékszerének tartják, pedig a számtalan szolgáltatás és alkalmazás révén ma már jóval több lehetőséget tartogatnak annál, mint hogy napjában többször frissítsük a közösségi státusunkat – írja a Metropol.

   Vannak olyan szakmák, amelyekben pénzben nem kifejezhető értéket jelentenek
a korlátlan és tervezhető mobilszolgáltatások.

  A limit nélküli beszéd- és SMS-forgalom, valamint a mobilnetezésre használható jelentős adatmennyiség nagy érték, többek között az ügyvédeknek is.

  A folyamatos hozzáférésnek köszönhetően hatékonyabban tudnak dolgozni.
– De nem elég, ha én vagyok korlátlanul elérhető, nekem is folyamatosan hozzá kell férnem az ügyfeleimmel kapcsolatos dokumentumokhoz – mondta Rácz Zoltán ügyvéd arról, hogyan használja a mobilnetes megoldásokat a munkájában. – Ezért az irodai gépek helyett a felhőkben tároljuk a munkánk során használt dokumentumokat.

  Így a jogász, ha akarja, sosincs irodán kívül, és mindig az ügyfelei rendelkezésére áll. A felhőből, azaz egy folyamatosan rendelkezésére álló internetes szolgáltatáson keresztül, bármikor előhívhatja a fontos fájlokat, adatokat, de még a komplett magyar és uniós jogtárat is akár több nyelven.


   – Ha a felhőben tárolom a fájlokat és a jogszabályokat, akár egy tárgyalás alatt is elő tudom őket hívni, így pillanatok alatt pontosan tudom idézni a törvényeket – mondta Rácz Zoltán.

  További előny, hogy a felhőalapú dokumentumkezeléssel megszűnik a fájlok különböző változatai miatti káosz. A fájlokat teljes biztonsággal lehet megosztani a kollégákkal és partnerekkel, így akár többen is dolgozhatnak egy-egy fontosabb dokumentumon. A fájlból nem lesz annyiféle, ahányan változtattak rajta, mindenkinél a legutolsó, aktuális verzió jelenik meg.

Forrás: Metropol

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Munkában is segíthet a mobilnet.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector