Startlaphoz Csatlakozz!

Közalkalmazottból közmunkás

Az Emmi szerint téves információk jelentek meg a Kliktől elküldött közalkalmazottakról

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 22. hétfő, 14:16

 Tévesek azok a korábban a sajtóban megjelent információk, miszerint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) azért küld el közalkalmazottakat, hogy közmunkásként visszafoglalkoztassa őket - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) köznevelési államtitkársága hétfőn az MTI-vel.

    A tárca közleményében felidézte, hogy tájékoztatást kértek a Kliktől a közfoglalkoztatottak számával, munkakör szerinti megoszlásával, a foglalkoztatás eljárásrendjével, a vonatkozó jogszabályok betartásával kapcsolatban.    

    A Klik adatszolgáltatása alapján kimutatható, hogy 806 olyan személy áll a Klikkel jelenleg kormánytisztviselői, közalkalmazotti, munka- vagy egyéb jogviszonyban (kivéve a közfoglalkoztatotti jogviszonyt), akik korábban közfoglalkoztatottként dolgoztak a szervezetben. Őket sikeresen visszavezette ez a program a munkaerőpiacra - írták.

    A Klik által adott tájékoztatás értelmében tévesek a korábban a sajtóban megjelent információk, miszerint a Klik azért küld el közalkalmazottakat, hogy közmunkásként visszafoglalkoztassa őket. A Klik mind a közalkalmazottak jogviszonyának megszüntetése, mind a közfoglalkoztatottak felvétele során a vonatkozó jogszabályokban meghatározott szigorú rendelkezések, illetve az ott rögzített eljárásrend szerint jár el - olvasható a közleményben.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az Emmi szerint téves információk jelentek meg a Kliktől elküldött közalkalmazottakról.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector