Startlaphoz Csatlakozz!

Szakmai előadások, csoportfoglalkozások

Nyíregyházán tartja nyári egyetemét a Vasas Szakszervezeti Szövetség

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 02. csütörtök, 12:33

Idén Nyíregyházán tartja sorrendben 27. nyári egyetemét a Vasas Szakszervezeti Szövetség, a kétnapos konferencia megnyitóját csütörtökön tartották a nyírségi megyeszékhelyen.

    Az érdekképviselet képzési-oktatási tevékenységének országos rendezvényén Jászai Menyhért, a város alpolgármestere, valamint Balogh Béla, a szövetség elnöke köszöntötte a megjelenteket. A szövetségi elnök elmondta, az eseményre tizenkilenc megyéből és Budapestről érkeztek alapszervezeti küldöttek, akik jellemzően a gép- és járműipari beszállítóknál, az elektronikai és kohászati ágazatokban dolgoznak.

    Kétszáz munkahelyen működik az érdekképviselet, amely közel négyezer nyugdíjast és több mint háromezer tanulót is tömörít - számolt be az elnök. Balogh Béla kiemelte, a Vasas azok közé az ágazati szakszervezetek közé tartozik, amely nem kevés „pénzt, paripát és fegyvert” áldoz arra, hogy egy évben egyszer összegyűjtse a tagjait.

    A kétnapos konferencián szakmai előadásokat és csoportfoglalkozásokat egyaránt rendeznek a mintegy százharminc résztvevő számára.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Nyíregyházán tartja nyári egyetemét a Vasas Szakszervezeti Szövetség.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector