Startlaphoz Csatlakozz!

Praktikák

Hogyan maradjunk produktívak a nyári forróságban?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 05. vasárnap, 11:20

Noha a hőmérséklet az egekig szökhet a forró nyári napokon, ezzel párhuzamosan viszont az energiáink jócskán alábbhagyhatnak a munkahelyünkön – írja a mon.hu.

  Úgy érezhetjük, hogy elég volt, elfáradtunk, és már csak egy e-mail átolvasása is nehézséget okoz, nemhogy még válaszolni rá. Elkezdünk egyre többször gondolkodni a szabadságon, hogy mennyi szép hely van, és hogy mi mindenre lesz elég az az egy-két hét.
 
  Az elvégzendő feladataink halogatásával azonban nem csökken a számuk, sőt! Ezért az alábbiakban az AOL cikke alapján összegyűjtöttük, milyen praktikák segíthetnek növelni a hatékonyságunkat nyáron.
 
A fontosabb munkafeladatokat vegyük előre
 
  A kora reggeli órákban, amikor még tele vagyunk energiával érdemes azokra a feladatokra fókuszálni, amelyek a legfontosabbak, vagy legsürgetőbbek. Főképp nyáron érdemes ezt betartani, mivel ilyenkor a hőmérséklet tovább emelkedik a nap folyamán.
 
E-mailek megválaszolása és telefonálások szintén a reggeli órákban
 
  A kollégákkal és felettesekkel való kommunikáció nyáron válik igazán fontossá, amikor a rendes munkamenetet megbontják a szabadságolások. Legyünk proaktívak és beszéljük át az elvégzendő feladatokat és határidőket.
 
Szerezzünk be egy olcsó asztali ventilátort
 
  A legtöbb cégnél már megoldott a légkondicionálás az irodában (néha még túlzásba is viszik), mégis előfordul olyan hely, ahol nincs erre lehetőség. Ilyen esetben érdemes beszerezni egy olcsó ventillátort a munkahelyünkre.
 
Forrás: mon.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hogyan maradjunk produktívak a nyári forróságban? .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector