Startlaphoz Csatlakozz!

Sima lobbizás

A vasárnapi boltzárnak semmi köze a dolgozókhoz vagy a családhoz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 13. hétfő, 14:32

A „magyar wikileaks-hez”, vagyis a MagyarLeaks-hez került kormányzati lobbi-dokumentumokból lépésről-lépésre kirakható, hogy a vasárnapi boltzárnak mihez van köze. Igen, ön is sejtette - de most már tudhatja is!

  A MagyarLeaks által kapott 11 oldalas dokumentum 2014 szeptemberi dátumozású, és a vasárnapi nyitvatartással kapcsolatban nemrég a Heti Válaszban megjelent Baldauf-interjút is, de Semjén Zsolt lobbi-tagadó megnyilatkozását is meglehetősen érdekes megvilágításba helyezi. Illetve: azt pedig megerősíti, amit korábban megírtuk: hogy a CBA, a Coop és a Reál is lobbizott a vasárnapi boltzár érdekében.
 
  Az ügyben a korány által végigvitt törvénymódosítások lépésről lépésre megtalálhatók a lobbianyagban. Leginkább azonban „ordít” az Átlátszón oldalról-oldalra publikál lobbianyagból, hogy a vasárnapi zárvatartásnak egyáltalán nem voltak munkavállalói oldali érvei - ahogyan ezt a kormány állítja (hogy a családokról szóló kdnp-s részt külön ki se emelkjük). Ezzel szemben csak arról szólt, hogy a nemzetközi tulajdonú üzletláncokkal szembeni minden egyes tétellel a magyar tulajdonú kereskedelmi vállalkozásokat, illetve termelőket hozták helyzetbe.

Forrás: HVG

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A vasárnapi boltzárnak semmi köze a dolgozókhoz vagy a családhoz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector